KANGOO JUMPS i Stockholm

Hem
Kangoo Jumps
Träning
Priser
Media
Om företaget
Kontakt

 

Kangooisabelle har funnits sedan 2013 och drivs av Isabelle Badéa. Isabelle vill hjälpa sina medmänniskor att komma i form och dela den livsglädje hon känner när hon studsar.
Lyssna på Din inre önskan. Gå Din egen väg. Låt 2013 inspirera Dig till att våga satsa på nya koncept och innovativa träningsformer! Våga vara bland de första att lära dig Kangoo Jumps! Kangoo Jumps har erövrat USA och många länder i Centraleuropa - det är bara en tidsfråga innan de är nya trenden även i Sverige och då är DU redan mästare.

 

 

Isabelle Badéa


Ledare. Glädjespridare. Inspiratör.

Isabelle är en mycket engagerad, uppskattad och genuint intresserad instruktör. Hon älskar att röra på sig till alla möjliga rytmer och vill gärna skoja till det där det känns passande och spontant. Deltagarna på hennes Friskis & Svettis pass brukar uppskatta Isabelle för sitt glädjefyllda ledarskap men framförallt för sitt naturliga sätt att framföra rörelseglädjen och ge instruktionen på.

Sedan barnsben har hon varit i farten - föutom barbiedockor, rosa kläder och gulliga nallar gillade hon att vara ute med andra busungar och klättra i träd eller springa runt på gårdar. Hon dansade till en början balett, tränade sedan under en 6-årsperiodkarate, spelade tennis, gick på friidrott och mycket annat men fastnade till slut för jympan. Några år senare var det dansen som fick henne på fall.

Isabelle har varit ledare i snart 6 år och är idag väldigt aktiv och engagerad på Friskis & Svettis Stockholm där hon leder både jympa och dans. För Isabelle betyder Friskis & Svettis väldigt mycket - "det känns fantastiskt att vara ledare och tillhöra en sådan sund organisation där engagemanget är helt ideellt och där glädjen genuint kommer från hjärtat. Friskis och Svettis är BÄST!"

"Som person är jag väldigt sprallig. Jag leder mestadels gympa och olika dansformer PÅ Friskis men inget kan jämföras med hur jag ser ut och hur jag känner mig efter mina Kangoo Jump pass. DÅ är ”sprallig” bara förnamnet. Många frågar mig var jag får min energi ifrån: jahapp…. där var den hemligheten avslöjad!"

Licens inom gympa, dans och Kangoo Jumps. Diplomerad inom core.

 

 

Fredrik Ramström


Webansvarig på kangooisabelle.se och fotograf.
Har hållit på med fotografering i många år och gjort en del hemsidor.
Håller på med mina hemsidor som både fotograf och webansvarig.
www.fotomodeller.net
www.fotosida.se