KANGOO JUMPS i Stockholm

Hem
Kangoo Jumps
Träning
Priser
Media
Om företaget
Kontakt

 

"Känguruhopp-känslan"

Kangoo Jumps är en revolutionerande, rolig och väldigt effektiv träningsform som körs till peppande musik i grupp. Träningsformen är helt ny i Sverige. Kangoo Jumps liknar både dans och aerobics, skillnaden är att du bär ett par speciella skor på dig under hela passet. Dessa skor får dig att uppnå en känsla av lätthet och för en mängd fördelar med sig. Skorna väger 2 kilo styck vilket gör träningen upp till 80 % mindre belastande för knä, rygg och leder. Träningsformen är mycket effektiv och allsidig och ger dig mycket god kondition. Den är något för alla -vältränad som otränad, med knäproblem och ryggproblem eller utan, ung som gammal. Kangoo Jumps körs både som koreografi men även helt utan. I det sistnämnda fallet upprepas övningarna i förbränningssyfte och är relativt enkel för den icke-dansanta.Träningen är högintensiv och resultaten är otroliga.

Kangoo Jumps kan köras i sal som gruppträning men även utomhus - bootcamp och löpning.

Kangoo Jumps är en sko med trampolineffekt som uppfanns av den kanadensiske läkaren Gregory Lektham i rehabiliteringssyfte och som på senare tid omarbetats av den schweiziska ingenjören Denis Naville i träningssyfte.

Fördelar

Syftet med Kangoo Jumps är att få träning för hela kroppen. Med Kangoo Jumps:en på returneras en energi som skyddar och avlastar lederna samt förstärker hela din kroppsmuskulatur – armar, ben, lår, mage och höfter. Den ökar din smidighet, stärker musklerna totalt, ökar förbränningen, ger en aerob effekt för hjärtat och friger hormonet oxytocin som leder dig till ett tillstånd av välmående. Vi får en härlig känsla av lätthet och styrka som kan jämföras med känslan av att flyga. Kangoo Jumps är skonsamt för precis hela din kropp, glädjefyllt och nöjsamt med imponerande resultat! Kangoo Jumps är väldigt bra för core-muskulaturen. Inga förkunskaper krävs.

Ge ditt hjärta och din kropp en rejäl genomkörare och känn glädjen ända in i själen!

 


Passupplägg

Inom denna träningsform finns det flertalet program: Kangoo Power, Kangoo TTR, Kangoo Kick, Kangoo Bootcamp, Kangoo Discovery, Kangoo Klinick. Passet Kangooisabelle erbjuder är en kombination av Kangoo Power, Kangoo TTR och Kangoo Kick - det anser de vara det mest givande och med bästa träningseffekt. Detta innebär cardio, koreografi och förbränning i samma. Här finns olika intensitetsnivåer vi varierar emellan beroende på grupp. Isabelle Badéa erbjuder Kangoo Jumps gruppträning, bootcamp och löpning. På hennes klasser inomhus kör hon främst en kombination av Kangoo Power, Kangoo TTR och Kangoo Kick men hon skräddarsyr även passet utifrån önskemål. Under vår/sommar/höst kör hon även löpning och bootcamp utomhus med Kangoo Jumps:en. Passet består av uppvärmning, cardio (koreografi och förbränning), styrka och stretching